Jobba hos oss

Vill du ha ett heltidsjobb eller extrajobb där du arbetar självgående och har ansvar för skötsel, då ska du söka dig till lokalvård hos oss på PGS Städservice i Borås.

Arbetsuppgifter

Arbetet med lokalvård är en viktig resurs för oss och din stolthet över yrket, samt din initiativförmåga är något vi värdesätter. Som lokalvårdare hos oss arbetar du i huvudsak med hemstäd men även, kontorsstäd, flytt- och byggstäd. Du behöver inte ha arbetat med lokalvård tidigare, men ha en vilja att lära dig. Du är som person flexibel och är van att ta ansvar och har en hög servicekänsla.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande erfarenhet och kompetens:

  • Kan utföra praktiska serviceuppgifter
  • Är självständig och självgående
  • Har du dokumenterad utbildning inom Pryl/Sry så är det extra meriterande
  • Fysisk uthållighet, arbetet är periodvis intensivt och krävande
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Inom PGS Städservice är kunder alltid i fokus, dina personliga egenskaper är det viktigaste. Vi söker dig som är driftig, öppensinnad, flexibel och social. Du är strukturerad och noggrann samt gillar att leverera hög kvalitet för att få nöjda kunder. Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är något vi värdesätter högt. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt, är det viktigt att du kan utrycka dig i tal och skrift.

Ansökan

Bifoga ditt CV och personligt brev via epost eller formulär nedanför.