PGS Städservice i Bollebygd

Önskar du möjligheten att släppa städningen där hemma helt eller behöver du en kunnig och effektiv städassistans för ditt företags räkning? Då har du hamnat rätt!
PGS städservice levererar dagligen städtjänster åt våra kunder för att underlätta i deras vardag. Oavsett om ni kommer till oss som privatperson eller företag så kan vi ge dig just den städhjälp du söker efter med skräddarsydda tjänster för var och en. Här är det kundens önskemål som styr vår arbetsdag och vi håller oss flexibla och uppdaterade för att alltid matcha era behov.

Behöver du hjälp för att få vardagspusslet på plats? Vi på PGS Städservice vet att vi kan hjälpa dig och väntar bara på din förfrågan. Fundera på vad det är som just du i Bollebygd behöver och återkom till oss så formar vi en matchande lösning redan idag.

Städtjänster av kvalité

Ingen städning är den andra lik, men med vårt breda utbud av städtjänster kan vi hjälpa både privatpersoner och företags, stora liksom små.

  • Hemstädning är för dig som förstått hur mycket tid du faktiskt lägger på just städning där hemma och som skulle vilja lägga dessa timmarna på annat. Vi dammsuger och torkar av golven liksom alla fria ytor m.m. vart smuts och damm lägger sig.
  • Professionell kontorsstädning är det perfekta sättet att visa dina anställda uppskattning på. Trivseln ökar, produktiviteten höjs och smittorisker liksom sjukdomsbortfall minimeras.
  • För de som låtit städningen ligga vilande under en längre period kanske en storstädning behövs. Anlita oss så gör vi det skinande rent in i minsta vrå och ser till så att miljöerna blir som nya återigen.
  • En flytt kräver ansträngning och även om vi inte kan göra allt för dig så erbjuder vi vår hjälp till flyttstädningen. Lämna nycklarna tillsammans med bostaden bakom dig så tar vi över och ser till så att nästa boende blir nöjd. Eventuell påbackning tar vi givetvis fullt ansvar för.

Är du nyfiken på att höra mer om våra tjänster och vad de inkluderar så är du alltid välkommen att vända dig till oss för svar. Du kan också läsa våra checklistor för städ som finns här på vår sida.

Kvalité och trygghet

Vi på PGS tror stenhårt på vikten av nära relationer mellan oss och dig som kund då vi värnar om dina önskemål och din trygghet med oss. Vi är övertygade om att det är med den inställningen som vi lyckats växa så fort som vi gjort för att bli det moderna och professionella städföretag vi är idag. Den i samklang med alla våra städares gedigna kunskaper som hjälper dem att uppnå högsta kvalité vid samtliga uppdrag.

Skulle du inte känna dig 100% tillfredsställd av det resultat du fått vid en städning av oss är du alltid välkommen att reklamera tjänsten genom vår nöjd kund-garanti. Då kommer vi tillbaka med omnejd för att rätta till de fel du upptäckt och allt dokumenteras också noggrant för att inte upprepas. Givetvis helt utan extra kostnad!

  • Snabb och pålitlig service
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Breda städtjänster under ett och samma tak
  • Kvalitet och flexibilitet
  • F-skatt och ansvarsförsäkring

Kontakta oss

Löpande städhjälp eller tillfällig assistans då behovet är som störst? Oavsett vad du söker oss för eller vem du är som kund så kommer vi på PGS Städservice att svara på din förfrågan med professionell städning just då du behöver den. Vi arbetar lokalt i Borås och i dess närområde för att alltid vara nära dig som kund och leverera flexibel städning av högsta kvalité.

Skicka iväg ett mail, ring eller fyll i kontaktformuläret du hittar här på vår sida så kontaktar vi er.

Tillsammans gör vi Bollebygd skinande rent!