Hemstäd och företagsstäd i Marks kommun

Skulle du vilja ha hjälp med din hemstädning eller har du kanske en arbetsplats som skulle behöva kontorsstädning under regelbundna former?

Oavsett om du söker oss i form av privatperson eller företag så kommer vi kunna skänka dig den städhjälp du behöver för en renare och enklare vardag. Samtliga utav våra städassistenter har erfarenhet inom städ och en utpräglad servicekänsla för att vårda både hem och arbetsplatser med största omsorg. Alltid anpassat unikt utifrån varje kunds egna önskemål och med kvalitetssäkerhet i alla led.

PGS städservice startades för att få underlätta i människors redan stressade vardag och med rätt kunnighet och en vinnande inställning har vi vuxit snabbt till det vi är idag. Vill ni veta mer om oss eller hur våra tjänster skulle kunna hjälpa dig så hör av er och låt oss ta fram en lösning även åt dig.

Breda tjänster för er i Kinna och Skene

I vårt breda utbud av städtjänster finns något för alla, privatpersoner som företag. Hemstädning för den som önskar mer tid över till annat, kontorsstäd för större eller mindre företag som förstått vikten av rena och organiserade arbetsutrymmen och mängder av tilläggstjänster som ger det där lilla extra. För att underlåta vid en flytt kan vi överta ansvaret för den krävande flyttstädningen och med en mer omfattande storstädning avlägsnar vi effektivt smuts ända in på djupet.

När våra städassistenter besöker dig så har de alla med sig noggrant framställda standardchecklistor att utgå ifrån men all städning sker givetvis på dina villkor. Vi skräddarsyr vår städning helt efter dig så har du extra behov eller önskemål om mer så ordnar vi givetvis det.

Trygg och kvalitativ städhjälp i Marks kommun

Vi tror på att en nära relation mellan anställda och våra kunder är nyckeln till bäst resultat och är måna om att alla ska känna sig fullt trygga med oss som städbolag. Vi är fullt ansvarsförsäkrade ifall något skulle skadas eller gå sönder under vår städning och har F-skattsedel så att ni kan nyttja RUT-avdraget. Våra städassistenter bär vidare också arbetskläder under hela sin arbetsdag för att enkelt kännas igen samt ID-bricka synlig.

Skulle du mot förmodan inte känna dig tillfredsställd med vårt resultat så är du välkommen att nyttja vår nöjd kund-garanti och få de uppfattade felen åtgärdade med omnejd. Givetvis helt kostnadsfritt och allt blir även dokumenterat för att samma misstag aldrig ska återses igen.

Professionell städning som sig bör

Tillfällig städhjälp eller assistans kontinuerligt för en längre tid. Oavsett vad du söker eller vem du är så kommer vi på PGS städservice att svara med riktigt kvalitativ städning då du behöver den. Vi verka lokalt i Borås samt i dess närområde så att vi alltid finns dig nära till hands för att leverera städning av högsta kvalité.

Ring, skicka iväg ett mail eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Tillsammans gör vi Kinna och Skene skinande rent!