Välkommen till Städarna för dig i Ulricehamn!

PGS Städservice levererar städtjänster för att underlätta i kundens vardag. Vi verkar lokalt i Borås liksom inom dess närområde och är måna om att alltid finnas nära dig som kund för att kunna leverera städhjälp av allra högsta kvalitet. Här är det kundens trygghet och önskemål som styr vår arbetsdag och vi tror stenhårt på att det är med just den vinnande inställningen som vi lyckats växa oss större så pass fort till det moderna städföretag vi är idag. Det tillsammans med den gedigna erfarenhet inom städyrket som samtliga av våra anställda besitter för att kunna arbeta både professionellt och diskret oavsett situation.

Skulle du vilja släppa den krävande städningen hemma en gång för alla eller behöver du effektiv och kunnig städassistans till ditt företag? Då har du kommit rätt! Fundera på vad just du i Ulricehamn skulle behöva för att göra din dag enklare och återkom sedan till oss så ska vi ta fram en lösning som matchar.

Städtjänster för allas unika behov

Med ett brett urval av tjänster inom städning hjälper vi idag både privatpersoner och företag som önskar sig en renare och enklare vardag. Vår personal arbetar med standardchecklistor som grundpelare vid städuppdrag som sedan adderas med dina unika önskemål för att skapa en skräddarsydd städlösning.

Ingen städning är någonsin den andra lik och det är mycket som skiljer städning på företag och i en hemmiljö åt, men vi har rutin att uppnå era förväntningar och mål.

Tjänster för privatpersoner och företag:

  • Vår hemstädning är till för alla er i Ulricehamn som insett hur mycket tid ni lägger på er städning och hellre vill lägga den på annat mer tillfredsställande. Medans du är på jobbet eller spenderar tid med din familj ser vi till så att ditt hem hålls rent antingen regelbundet eller vid behov.
  • En ren arbetsplats skapar trivsel på jobbet och ökar produktiviteten hos dina anställda samtidigt som kunder och besökande får en positiv och förtroendegivande bild av er som helhet. Med kunnig kontorsstädning kommer också smittor och sjukdomar reduceras så att sjukanmälningar och personalbortfall minimeras.
  • Har ni låtit städningen vänta aningens för länge? Då kanske det är dags för en storstädning? Beställ den hos oss så ser vi till så att ditt hem blir som nytt igen. Vi städar på samma vis som vid hem- eller kontorsstädning men går ända in på djupet och in i minsta vrå.
  • Är det dags för en flytt så kan vi på PGS Städservice ta hand om flyttstädningen åt dig och se till så att hemmet du lämnar uppskattas av nästa bostadsgäst. Vi kan rutinerna och står självklart alltid för eventuell påbackning. Lämna nycklarna och gå vidare så tar vi över ansvaret.

Vill du veta mer exakt vad det är som ingår i våra städtjänster så kan du kika närmre på våra checklistor här på sidan. Du är också mer än välkomna att ringa till oss direkt så svarar vi på dina eventuella frågor och berättar mer om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss

  • Snabb och pålitlig service
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Breda städtjänster under ett och samma tak
  • Kvalitet och flexibilitet
  • F-skatt och ansvarsförsäkring

Kontakta oss via mail, telefon eller genom att fylla i vårt kontaktformulär så bokar vi vårt första möte redan idag. Fördelarna med professionell städhjälp är för många för att förbise.