Städhjälp för er i Vårgårda

Söker du hjälp för att slippa hemstädningen en gång för alla eller behöver ditt företags lokaler en mer professionell och kontinuerlig städning? Oavsett vem du är eller vad det är du söker i form av städhjälp så kommer vi kunna hjälpa dig.

Vi på PGS Städservice spenderar all vår tid åt att leverera professionella städtjänster åt både privatpersoner och företag, stora som små, för att på så vis underlätta i deras vardag. Det är våra kunders trygghet och önskemål som formar vår arbetsdag och vi tror verkligen att det är med vår vinnande inställning som vi lyckats växa till vad vi är idag. Den i samklang med vår personals breda kunskap inom städyrket som bidrar till att de arbetar både diskret och professionellt oavsett kund och situation.

Sluta stressa och ägna din tid åt annat än städning. Ring, maila eller skicka in ett kontaktformulär redan idag så hjälper vi dig med ditt vardagspussel.

Professionell städhjälp gör skillnad

I vårt omsorgsfullt formade utbud finns städhjälp för alla och inga uppdrag kan någonsin vara för stora eller för små för att locka oss.

Städtjänster hos PGS Städservice

  • Kontorsstädning – En tjänst som uppskattas av både dig, dina anställda liksom företagets besökare. En ren arbetsplats skapar trivsel och produktivitet och bör ses som en självklar investering.
  • Storstädning – Alla behöver storstäda med jämna mellanrum men med handen på hjärtat, hur ofta blir det av? Beställ storstädning hos oss så ser vi till så att hemmet blir som nytt igen.
  • Fönsterputs – För dig som vill få in dagsljuset i ditt hem eller på din arbetsplats. Med erfarenhet och tillgång till rätt redskap tar vi fram ett skinande resultat som andas kvalité och håller längre.
  • Flyttstädning – För att du ska kunna fokusera på ditt nya hem trygg i att ditt gamla lämnas över klanderfritt. Inget lämnas någonsin åt slumpen och vi arbetar mot nöjdhet hos samtliga parter. Eventuell påbackning tar vi givetvis fullt ansvar för.
  • VIP-städning – Tjänsten för dig som söker något alldeles speciellt. Här städar vi helt enligt överenskommelse med dig som kund och utifrån dina bestämda behov på dina tider.

Utan våra kunder skulle vi inte vara där vi är idag. Vi är ytterst måna om allas trygghet och arbetar därför kontinuerligt med säkerhetsrutiner och analysering utav vårt arbete. Skulle du som kund inte vara nöjd med det vi uträttat åt dig så är du alltid välkommen att reklamera tjänsten via vår nöjd kund-garanti och få felen åtgärdade, givetvis helt kostnadsfritt. Vi har också ansvarsförsäkring för att kunna ersätta sådant som skulle kunna skadas eller förstöras under besöket hos dig liksom F-skatt så att du kan nytta RUT.

Kontakta oss

  • Snabb och pålitlig service
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Breda städtjänster under ett och samma tak
  • Kvalitet och flexibilitet
  • F-skatt och ansvarsförsäkring

Med ett brett urval av tjänster inom städning hjälper vi på PGS Städservice idag både privatpersoner och företag som alla önskar sig en renare och samtidigt enklare vardag. Skulle du i Vårgårda vilja vara en av dem så välkommen att kontakta oss och boka in ditt första möte redan idag!