Tjänster

Hemstädning

Med fokus på kvalitet och effektivitet tar vi oss an alla sorters städuppdrag, stora liksom små, flexibla för att varje kund ska få hjälp helt efter deras behov. Städhjälp veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden? Boka din hemstädning hos oss så tar vi fram en städlösning unikt för dig.

Storstädning

Flexibla och tillgängliga anpassar vi våra städupplägg efter ditt schema och dina behov med självklar kvalitetsgaranti omfattandes samtliga städmoment och fullt försäkrade för allas trygghet.

VIP-Hemstädning

Genom vår VIP-städning vill vi sätta lite extra guldkant på vardagen och ge dig en bekvämlighet lik den upplevelsen du får på hotell och befria dig från alla dina hushållssysslor. Vi städar från golv till tak, bäddar rent i sängar, tar hand om din tvätt med strykning och allt vad det innebär samt hänger in skjortor och lägger in klädesplaggen snyggt och prydligt.

Flyttstädning

En flyttstädning är betydligt mycket mer än en vanlig veckostädning och det ställs höga krav på resultatet för att man sedan ska kunna bli godkänd vid den stundande slutbesiktningen. Vill du stänga dörren bakom dig utan en tanke på den slutstädning som väntar så kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär här nedan och ring om du har några övriga frågor.

Kontorstädning

Med ett rent och välvårdat kontor kan ni öka motivationen hos era anställda samtidigt som ni ger dem bättre förutsättningar till att prestera på en högre nivå och leverera optimala resultat. Vi vet vad professionell städning medför. Boka kontorsstädning hos oss så ser vi till så att också ni och ert företag får ta del av fördelarna.

Tvättservice

Visst vore det väl skönt att kunna lämna tvättkorgen hemma i vetskap om att när du kommer hem från jobbet är den ren, vikt, struken och undanplockad? Vårt huvudsakliga mål är att hjälpa kunder i Borås så att de upplever sin vardag som enklare och tillfredsställande samtidigt som de får mer tid över till annat.

Frukt på jobbet

En frukt om dagen för både dina anställdas och er verksamhets skull. Vi levererar frukt till alla företag och verksamheter i och runtomkring Borås för att alla förtjänar lite guldkant på vardagen. Kontakta oss på PGS Städservice så ser vi till så att det alltid finns lite extra energi på kontoret.

Flyttning

Skulle du vilja ge dig själv en paus i flytten eller en chans till att släppa alla moment som flytten innehåller helt? Planering, flytthjälp och kvalitativ flyttstädning. Oavsett behov har vi lösningen. Kontakta oss så tar vi över ansvaret.