Flyttstädning i och runtom Borås

När själva flytten är överstökad och den gamla bostaden står tom återstår en sista uppgift innan man är redo att gå vidare och det är flyttstädningen. Känns det övermäktigt så hör av dig till oss på PGS Städservice. Vi erbjuder komplett flyttstädning åt samtliga privatpersoner och företag i Borås med allt vad det innebär. Flexibla och rutinerade anpassar vi oss efter dina tider och behov för att du säkert ska få den hjälp du söker efter. Med kontinuerligt uppdaterade städlistor rengör vår personal för garanterat godkända resultat samtidigt som du kan rikta allt ditt fokus på att komma tillrätta.

Ge dig själv en paus i flyttandet och hör av dig till oss så tar vi över din flyttstädning.

Höga krav på dagens flyttstädning

En flyttstädning är betydligt mycket mer än en vanlig veckostädning och det ställs höga krav på resultatet för att man sedan ska kunna bli godkänd vid den stundande slutbesiktningen. Om man inte är noggrann eller missar väsentliga delar kan det resultera i tråkiga påbackningar och dyra räkningar för en städfirma som anlitas för att rätta till felen. Det finns faktiskt inget som säger att man ska få en andra chans till att rätta till sina fel och det är inte helt ovanligt att räkningen kan dyka upp månader efter. Det kan till och med dröja upp till två år.

När du överlåter din flyttstädning åt oss på PGS Städservice kan du lägga fokus på ditt nya hem trygg i vetskapen om att ditt gamla överlämnas i ett klanderfritt skick. Med rutin och checklistor ser vi till så att allt blir städat och rent från golv till tak enligt konstens alla regler till hyresvärdens och nästa bostadsgäst uppskattning.

Pålitlig och kunnig städhjälp i Borås

  • Snabb och pålitlig service
  • Kvalitetsgaranti på samtliga städuppdrag
  • Breda städtjänster som täcker upp för allas behov
  • Flexibla och kvalitetssäkra
  • Ansvarsförsäkring och F-skatt

Samtliga i vår personal har lång erfarenhet från mängder av städuppdrag och flyttstädning hos både privatpersoner och företag i samt runt om Borås. Ditt hem eller kontor städas enligt rekommenderat städschema så att inget någonsin glöms eller brister. Precis som alltid lämnar vi garanti på arbetet som utförs så skulle något mot förmodan inte vara till belåtenhet så tar vi givetvis på oss ansvaret att åtgärda det upplevda felet.

Boka tid för flyttstädning

Vill du stänga dörren bakom dig utan en tanke på den slutstädning som väntar så kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär här nedan och ring om du har några övriga frågor. Söker du sedan ytterligare hjälp för att minska stressen och slippa städningen även i framtiden så kan vi med hushållsnära tjänster och företagsstäd lösgöra mer tid åt dig för annat.