Hemstädning för mer tid över till annat

När man kommer hem efter en lång arbetsdag vill man umgås med familjen, äta god mat och bara återhämta sig igen för att vara redo för alla utmaningar nästa dag kan tänkas bjuda på. Det sista man vill tänka på är städningen som man egentligen borde lägga tid på och dammet som börjat samla sig i hörnen till följd av allt för lång väntan.

Är du trött på att ha dåligt samvete för städningen som aldrig blir av eller söker du en lösning för att slippa spendera din lediga tid åt att städa? PGS Städservice är ett erfaret och engagerat städföretag i Borås som dagligen levererar kunniga städtjänster åt privatpersoner som vill ha en enklare vardag. Med fokus på kvalitet och effektivitet tar vi oss an alla sorters städuppdrag, stora liksom små, flexibla för att varje kund ska få hjälp helt efter deras behov. Städhjälp veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden? Boka din hemstädning hos oss så tar vi fram en städlösning unikt för dig.

Ett rent hem med ovärderliga fördelar

Många drar sig från att städa men älskar resultatet och de fördelar som ett städat hem oavkortat medför. Med kontinuerlig städning får du bland annat:

  • Ett hem som skänker lugn.
  • Högre trivselfaktor och ökat välbefinnande.
  • Starkare hälsa med färre sjukdagar och allergiska besvär.
  • Lättare att fokusera.

Vi vet vad riktigt bra hemstädning gör för människan och hoppas på att få kunna visa det för dig i Borås. Kontakta oss och låt oss leverera dig alla fördelar under regelbundna former så att också du kan få komma hem och slappna av. Ge dig själv ett fint och städat hem utan att du själv behöver lyfta så mycket som ett finger.

PGS Städservice – Vi sätter guldkant på vardagen

När du anlitar oss på PGS Städservice är du garanterad en städning anpassad efter dina önskemål och ett resultat som oavkortat uppnår din förväntningar. Genom erfarenhet och kunskap kommer våra engagerade städare att ta sig an ditt hem som om det vore deras egna och inget uppdrag är någonsin fullföljt förens du som kund är 100% nöjd. Med kvalitetsgaranti på alla städtjänster och full ansvarsförsäkran kan du känna dig trygg med oss som städleverantör. Vi vet att vi aldrig är bättre än vårt senaste städuppdrag och arbetar hårt för att alltid bibehålla vårt goda rykte.

Boka hemstädning i Borås

Vill du ha hjälp med din hemstädning eller söker du professionell städhjälp för din storstädning eller kommande flytt? Kontakta oss antingen via telefon eller vårt kontaktformulär så ser vi till att forma den bästa lösningen matchandes dina önskemål.