Kontorsstädning för företag i och runtom Borås

Med ett rent och välvårdat kontor kan ni öka motivationen hos era anställda samtidigt som ni ger dem bättre förutsättningar till att prestera på en högre nivå och leverera optimala resultat. Alla medvetna och framåtsträvande företag ser kontorsstädning som en självklarhet och vi på PGS städservice finns här redo att hjälpa samtliga företag i och runt om Borås. Med bred kompetens och erfarenhet städar vi effektivt utifrån varje verksamhets behov utan att någonsin tappa fokus på er som kund eller tumma på kvaliteten. Med kvalitetsgaranti på samtliga städtjänster och full ansvarsförsäkring kan ni känna er trygga med oss samtidigt som era anställda får en arbetsplats de trivs och mår bra på.

Vi vet vad professionell städning medför. Boka kontorsstädning hos oss så ser vi till så att också ni och ert företag får ta del av fördelarna.

Fördelar för samtliga parter

Förutom det självklara i att trivseln på företaget blir högre till följd av lokalernas standard så kommer också hela företaget i sig kunna märka av bättre resultat av våra städinsatser.

  • Arbetsmoralen i lokalerna höjs och personalen producerar och levererar både mer och bättre under en arbetsdag.
  • Besökare får ett bättre intryck av er verksamhet.
  • Förtroendet från era kunder och affärspartners stärks.
  • Färre smittor och bakterier sprids så att sjukanmälningar och sjukskrivningar minskar.
  • Ert företagsnamn och er position på marknaden blir stärkt.

Oavsett vad det är för företag ni driver eller hur stort respektive litet det är så kommer ni direkt efter vårt första besök märka skillnaden.

Städhjälp på era villkor

Ingen verksamhet är den andre lik och på samma sätt varierar givetvis också behoven och kraven på vår städning. För att säkert kunna ge våra kunder en tillräcklig kontorsstädning anpassar vi våra uppdrag utifrån önskemål och företagets tider. Vi arbetar snabbt och diskret för att inte störa eller röra till det i er arbetsdag. Givetvis är samtliga i personalen kvalificerade för sina uppgifter genom adekvat utbildning och försäkrade under sitt arbete. Alla våra tjänster omfattas därtill av vår kvalitetsgaranti så skulle ni mot förmodan ha några anmärkningar på resultatet efter att vi varit där är ni välkomna att reklamera tjänsten och få felen åtgärdade omgående.

Vi är väl införstådda med att vi aldrig kan vara bättre än vår senaste arbetsinsats och presterar därför maximalt för att uppnå samtliga kunders nöjdhet och uppskattning.

Boka tid för kontorsstädning i Borås

Finns det brister i er nuvarande kontorsstädning eller upplever ni det som att era företagslokaler skulle kunna förbättras genom kvalitativ och kunnig städhjälp? Fyll i vårt kontaktformulär här nedan eller ring så besvarar vi era eventuella frågor och diskuterar fram en lösning som kan matcha både er verksamhets behov liksom era tider.