Storstädning i och runtom Borås

När det är svårt nog att få tid till den enklaste veckostädningen så blir det näst intill omöjligt att hitta utrymme för en storstädning, hur mycket man än söker. Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till och att det kanske finns så mycket annat att fokusera på än just städningen.

Känner du igen dig? Då är det för dig PGS Städservice en gång startades och vi har städtjänsterna du behöver. Med engagemang och kompetens tar vi över ansvaret för din avvaktande städning och ser till så att du får lägga din lediga tid på annat du värdesätter mer. Flexibla och tillgängliga anpassar vi våra städupplägg efter ditt schema och dina behov med självklar kvalitetsgaranti omfattandes samtliga städmoment och fullt försäkrade för allas trygghet.

Vad ingår i en storstädning?

En storstädning är mer djupgående än standardstädningen som sker mer regelbundet och man brukar rekommendera att alla ska storstäda minst 1 – 2 gånger per år.

Vid en storstädning tar vi oss an alla de moment som vanligtvis inte hinns med vid en veckostädning. Vi går igenom samtliga standardmoment men ser också över utrymmen och ställen som är dolda eller mer svåråtkomliga. Extra stort fokus lägger vi på badrum och kök där behovet allt som oftast är extra stort och givetvis är vi flexibla att anpassar oss efter dina egna önskemål.

Vikten av professionell städning

Städning är ett nödvändigt ont vare sig man uppskattar själva städuppgiften eller ej och bör aldrig bortprioriteras. När du anlitar oss på PGS Städ får du resultat som uppnår dina förväntningar och oavkortat medför mängder av värdefulla fördelar.

  • Ett rent hem skapar trivsel och ger dig precis den återhämtning och avkoppling det är tänkt för.
  • Efter en storstädning är det enklare att hålla ordning och rent genom fortsatt mindre omfattade städingrepp.
  • Förutom det faktum att vi mår bättre rent psykiskt i rena miljöer så kommer man också kunna märka av att man håller sig frisk längre. Bakterier och smittor trivs i smutsiga och dammiga miljöer vilket kan vara rent skadligt för hälsan.
  • När det är städat och organiserat slipper du leta efter alla saker du behöver.

Ett hem ska vara en plats för avkoppling. Kontakta oss så ser vi till så att du får komma hem till ett städat hem där du trivs och mår bra.

Professionell städhjälp i Borås

Känner du att tiden inte räcker till och att din städning aldrig blir av så som du planerat så är du långt ifrån ensam. Dagligen möter vi på PGS Städservice människor som känner just så och därför efterfrågar en eller flera av våra städtjänster för att lösgöra tid och ägna sig åt det de värdesätter mer.

För hjälp med din storstädning kan du fylla i kontaktformuläret här nedan. Har du sedan några frågor om oss eller nyfiken på att höra mer om hur vi med våra ytterligare tjänster kan hjälpa dig i din vardag så ring gärna så ser vi till att hitta en lösning unikt för dig.