Tvättservice för företag och privatpersoner

Om man bortser från den krävande städningen så är det i regel tvätten som anses vara en av de tyngsta sysslorna där hemma. En syssla som dessutom aldrig riktigt känns avklarad då tvättkorgen fylls lika fort som man tömt den.

Visst vore det väl skönt att kunna lämna tvättkorgen hemma i vetskap om att när du kommer hem från jobbet är den ren, vikt, struken och undanplockad? Boka tvättservice hos oss på PGS Städservice så tar vi på oss ansvaret och ser till så att du slipper spendera din värdefulla tid i tvättstugan eller på kemtvätten.

Hushållsnära tjänster för er i Borås

Vårt huvudsakliga mål är att hjälpa kunder i Borås så att de upplever sin vardag som enklare och tillfredsställande samtidigt som de får mer tid över till annat. I flera år har vi levererat städtjänster som lösgjort tid och uppskattats av både privatpersoner och företag, men för att fullfölja våra löften erbjuder vi därtill också ytterligare tilläggstjänster.

Skulle du vilja få mer tid över till familjen och fritiden samtidigt som du slipper hushållsarbetet och allt vad det innebär? Fyll i kontaktformuläret du finner här nedan och ring om du har några ytterligare frågor om oss eller våra hushållsnära tjänster.