PGS Städservice – VIP-städning för en nära hotellupplevelse hemma

Känslan av att komma hem till ett städat och väldoftande hem är oslagbar och det är just den känslan vi vill ska infinna sig hos dig efter besöket från våra kompetenta och omsorgsfulla medarbetare. Genom vår VIP-städning vill vi sätta lite extra guldkant på vardagen och ge dig en bekvämlighet lik den upplevelsen du får på hotell och befria dig från alla dina hushållssysslor.

Visst vore det skönt om allt bara skötte sig självt så att du i din tur kan rikta all din tid och ditt fulla fokus på saker du verkligen värdesätter istället? Vi gör just det möjligt.

Kostnadsräknare

Med hjälp av kostnadsräknaren kan du räkna ut månadskostnader för VIP-städning som sker varje vecka.

kr

Städhjälp utöver det vanliga

Genom vår vanliga hemstädning får kunden hjälp med allt det grundläggande för ett rent och städat resultat och besöken läggs i regel varannan eller var tredje vecka. Vid VIP-städning får du hemmet ordentligt rengjort veckovis enligt konstens alla regler och städlistan vi använder oss utav är betydligt mycket mer omfattande än den standardiserade. Vi städar från golv till tak, bäddar rent i sängar, tar hand om din tvätt med strykning och allt vad det innebär samt hänger in skjortor och lägger in klädesplaggen snyggt och prydligt. Allt till ett fast pris och givetvis helt utifrån dina egna önskemål och ditt hems behov.